Kalusto
Yritys
Tarjouspyyntö
Yhteystiedot

Kokko-Bus

- Aina luotettava

Oy Kokko-Bus Ab on Kokkolalainen henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme bussipalveluita yrityksille, yhdistyksile ja yksityishenkilöille. Käytössämme on useampi bussi sekä kaksi minibussia. Vuodesta 2013 lähtien palveluitamme on käyttänyt alueemme seurat kuten Kokkolan Tiikerit, GBK jne.

Toimialueenamme on koko Suomi. Erikoistumme räätälöityihin kuljetuksiin, tapahtumiin, seurakuljetuksiin, yritysten tapahtumiin ja kaupunkiajeluihin.

Kokkobus Oy ja Kokkolan Matka

Team Oy yhteistyössä!

Tilausajoa ryhmälle kysyessäsi voit samalla varata myös muut matkallasi tarvittavat palvelut, kuten majoitukset, laivaliput, ruokailut, pääsyliput, opastukset tai vaikkapa viisumipalvelut.

Kokkolan Matka Team Oy on vuonna 1996 perustettu yksityinen, täyden palvelun matkatoimisto. Kuulumme kesällä 2005 perustettuun Concorde Travel Groupiin (CTG), jossa osakkaana on 19 suomalaista matkatoimistoa. Pidämme tärkeänä nopeaa ja joustavaa palvelua, vaihtoehtojen tarjoamista sekä paikallisen yritystoiminnan tuntemusta.

Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluvat lennot, hotellit, liike- ja messumatkat, laiva- ja kokousristeilyt, räätälöidyt kaupunki- ja kaukolomapaketit sekä ryhmämatkat.

Kokkolan Matka Team Oy

Kalustomme

- Turvallista ja tilavaa

kalustomme kalustomme2 kalustomme3

Instagram Twitter